Home
  • Register

images/1.jpg

Mylos is een veelzijdig, Grieks restaurant met een brede kaart, verrukkelijke Mezedes (tapas), heerlijke vleesgerechten, vegetarische en vegan maaltijden, zalig, huisgemaakt gebak, lekkere wijnen, speciale bieren, cocktails, grote variatie aan koffie en likeurtjes en nog veel, veel meer...

greek-salat

Mylos B&B 

Bed & Breakfast

Mylos B&B is een parel in het hart van het gezellige centrum van Alkmaar. Bij Mylos kunt u kiezen uit drie gloednieuwe appartementen.

 

Lees Meer...
greek-steak

Diner

Griekse Specialteiten

Bij Mylos willen wij u graag kennis laten maken met wat Eten voor de Griekse bevolking betekend.

Gezelligheid is eten en eten is gezeligheid.

Lees Meer...
greek-tapas

Griekse Mezedes

Lunch of diner mogelijk

Een meze is een klein hapje, dat in combinatie met andere mezedes wordt gegeten. Het is geen voorgerecht of onderdeel van het diner, maar een aparte eet-ervaring.

Lees Meer...

greek-tapas

Griekse Avond

Live muziek

Onze muziekanten en weten keer op keer de juiste snaar te raken waardoor stil zitten haast onmogelijk is om niet te dansen. Reserveer snel een tafel!

Lees Meer...

m-alk-0128

Mylos is een veelzijdig, Grieks restaurant sinds 2008. De kaart biedt verrukkelijke Mezedes (tapas), heerlijke vleesgerechten, vegetarische en vegan maaltijden, zalig, huisgemaakt gebak, lekkere wijnen, speciale bieren, cocktails, grote variatie aan koffie en likeurtjes en nog veel meer.

De sfeer is op en top Grieks. Als gast proef je de gastvrijheid, gezelligheid en de liefde voor de rijke culinaire traditie. Een bezoek aan Mylos is een kennismaking met al het goede dat Griekenland te bieden heeft. 

Zon en Griekenland gaan hand in hand. Toeval of niet... Mylos heeft het beste terras van Alkmaar; bij zomers weer staat de zon de hele middag en avond op het terras, dat uitkijkt op het gezellige Waagplein. Een sfeervolle, unieke plek voor een koffiemoment, een borrel met vrienden of uitgebreid tafelen met familie.

Kun je niet naar Mylos komen, dan komt Mylos naar jou!

Maatwerk is Mylos’ specialiteit. Denk aan bezorgen van maaltijden, recepties en caterings, wijnproeverijen, high tea’s… Heb je zelf ideeën, laat het team Mylos weten!  

 Mylos brengt Griekenland gewoon dichterbij!

Mylos Gourmet

Openings Tijden

Donderdag t/m dinsdag

Onze keuken is geopend van:

13:00 tot 21:00

 

ELKE WOENSDAG GESLOTEN

(muv feestdagen)

 

Voor informatie of reserveringen tel.: 072 515 7352

Neem Contact op

Live Muziek Agenda

muziekgrieken.png

vr 24 mei
vr 25 oktober
vr 22 november

Bent u tevreden over ons: vertel het door!

Heeft u een klacht: vertel het ons!

 

Contact

3396684 1 org

Donderdag t/m dinsdag

Onze keuken is geopend van:

13:00 tot 21:00

 

ELKE WOENSDAG GESLOTEN

(muv feestdagen)